Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft czy terraria

Baksig

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przenoszę do pogaduszek.

Moim zdanie Minecraft, gdyż ciągle wprowadzane są update'y, grafika jest bardzo dobra, jak na taką sandbox'ową grę. :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Terraria jest bardziej złożona i dłużej się ją odkrywa. Na dodatek więcej jest właśnie tego odkrywania, nie raz skorzystasz z wikipedii :)

A minecraft? Każual 3d, po 4 dniach znasz go na wylot i nie ma nic ciekawego do roboty poza budowaniem.

Terraria

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Minecraft moim zdaniem lepszy można budować tak jak klocki lego

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

terraria lepsza ;P ograłem w minecrafta pół godziny i odechciało mi sie w to grać, a terraria po pare godzinek i chce sie grać + multiplayer jest ciekawiej zwiedzać :P

Admin Cienia
Opublikowano

Tutaj wszystko jest kwestią upodobań graczy, jedni wolą minecraft, natomiast inni terrarie.

Jak dla mnie lepszy jest minecraft, ponieważ towarzyszą mu częste aktualizacje oraz jest znacznie więcej modyfikacji do niego.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Grałem w obie gry i powiem ci tyle.

Singla w MC pograsz kilka dni może jak ktoś hardcore to dłużej a terraria wciąga i singla przegrasz do ubicia każdego bossa ;]

A multiplayer jest cudowny :D Rozwałki itd.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Terraria jak i Minecraft to dwie inne gry, każda ma inny cel w swoim przesłaniu, dlatego też nie ma co poruszać tego tematu bo każda z gier jest przesłanką do innej grupy graczy.

Pasjonat
Opublikowano

Szczerze trudny wybór, bo mało gram w te dwie gry.

W Minecrafcie jest bardzo dobra rzecz - częste udpade'y. Szkoda, że nie ma tego w Terrarii.

Tylko, że w Minecrafta trochę pograsz i znasz go "na wylot". Najgorsze jest wejście na serwer, gdzie co druga osoba na chacie pisze jak 8 letnie dziecko.

Terraria jest w jakimś sensie "przygodowa", bossy i inne sprawy.

Chyba wybieram Terrarię.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Graj w CS'a !!!

@top

Nie lubię tego i tego, ale chyba lepsza terrarria.

Ale uważaj zaraz przyjdą 12latki i bedą pier*olic, że minecraft jest zajebisty.

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

zależy co wolisz jeśli chcesz zdobywać lepsze itemy i być super wojownikiem itp to terraria

jeśli budowanie to minecraft

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...